Golvläggning Stockholm

Vi är ett byggföretag som erbjuder golvläggning i Stockholm med omnejd samt i Uppsala. Kontakta oss om du söker en erfaren golvläggare i Stockholm med vilken du kan bolla idéer och gå vidare med ett upplägg som passar i just ditt hem.

 

Vi har sett det mesta inom golvläggning och arbetar med många olika tekniker och material. Oavsett du om du vill lägga ett massivt trägolv som kan hålla i generationer eller en enklare linoleummatta erbjuder vi konkurrenskraftiga priser för golvläggning i Stockholm. Våra golvläggare är tekniskt skickliga och har stor erfarenhet av att lägga till exempel massiva trägolv i mönster som inte är helt vanliga.

Anlita en bra golvläggare i Stockholm när pris och kvalitet är lika viktigt

Vi kan erbjuda ett bra pris per kvadratmeter när det gäller golvläggning i Stockholm. Om du är lika noga med slutresultatet som att få ett lågt pris kommer vi verkligen till vår rätt. Då är vi det bästa valet när det gäller golvläggning i Stockholm. En tydlig överenskommelse ligger alltid till grund för vårt arbete. Det pris du ser på offerten är det pris du kommer att få betala. Har du rätt till ROT-avdrag så drar vi av det på fakturan. Vi arbetar givetvis med ansvarsförsäkring och vi är noga med att följa alla branschregler till punkt och pricka. Att du som kund ska kunna känna dig trygg och veta vad vårt arbete kommer att kosta är viktigt för oss.

 

Golvläggning som förändrar dina rum

Ett bra golv ska vara hållbart, lättskött och behagligt att gå på. Golvet är dessutom otroligt viktigt för hur ett rum uppfattas, rent estetiskt. Att byta ut ett tråkigt och slitet golv mot ett som passar din smak perfekt är en stor och positiv förändring. Det handlar inte bara om vad du ser utan ett nytt golv kan också kännas behagligare mot fötterna och vara lättare att städa. Om du anlitar oss för golvläggning i Stockholm kan du välja mellan ett mycket stort antal mönster, färger och material. 

 

Testa oss gärna om du har en annorlunda idé när det gäller golvläggning i Stockholm. Vi hjälper dig att visualisera hur olika typer av golv skulle kunna fungera i just ditt hem och kan förklara för- och nackdelar med olika alternativ. Många väljer att lägga in golvvärme i anslutning till golvläggning i Stockholm. Då blir golvet en del av hemmets värmesystem som sprider värme på ett jämnt och behagligt sätt.