Golvslipning

Golvslipning Östermalm

K3 Golv / Golvslipning Stockholm / Golvslipning Östermalm

Introduktion

Golvslipare på Östermalm

Behöver du hjälp med golvslipning på Östermalm? Då kan vi på K3 Golv stå till din tjänst. Vi har stor kompetens och lång erfarenhet av att slipa olika typer av golv. Trä- och parkettgolv blir slitna med tiden, golvet repas och kan få hack i ytan. Du behöver dock inte byta golv för det, en golvslipning kan räcka långt. Vi är professionella golvslipare på Östermalm som snabbt och enkelt slipar dina golv.

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Golvslipning på Östermalm - hur fungerar det?

För att anlita oss kan du först antingen ringa eller mejla oss för att be om en offert. Vi kommer då att kontakta dig för att diskutera dina behov av golvslipning. Helst bokar vi in ett hembesök för att kunna se golvets skick och lättare kunna avgöra hur lång tid det tar att slipa samt vad priset kommer landa på. När du fått ta del av din offert avgör du om du vill anlita oss eller inte.

Om du väljer att gå vidare med projektet skriver vi avtal och påbörjar sedan arbetet på utsatt tid. När vi är klara är det du som kund som ska godkänna arbetet innan vi anser oss färdiga.

Ytbehandlingar av golv

Efter en slipning finns det olika typer av ytbehandlingar du kan välja mellan. Det vanligaste är oljning men golvet kan även vaxas eller laseras. Om du behöver hjälp med ytbehandling av golv på Östermalm får du gärna kontakta oss. Här på vår hemsida hittar du information om de golvbehandlingar vi erbjuder.

Pris för golvslipning på Östermalm?

Vad kan du då räkna med för kostnad att slipa golv på Östermalm? Det är en fråga vi ofta får från kunder. Priset för golvslipningen beror på hur många kvadratmeter det gäller, men även vilken ytbehandling du önskar efteråt. Vi på K3 Golv använder oss av fasta priser per projekt istället för timpris. Det är en trygghet för dig som kund eftersom du vet hur mycket projektet kommer landa på och slipper därmed oväntade överraskningar. Om du vill läsa mer om våra priser för golvslipning så kan du göra det här. 

 

Hur lång tid tar det att slipa golven?

Tidsaspekten för en renovering är också någonting våra kunder brukar fråga om. Att ha hantverkare i hemmet påverkar vardagen och för att ett golv ska kunna slipas måste rummet tömmas på möbler och andra ting. När du begär en offert av oss kommer du få en uppskattning av tidsåtgången. Vi planerar tillsammans när arbetet ska påbörjas och försöker alltid bli klara med jobbet så snabbt vi kan, utan att tumma på kvaliteten.

Läs mer
cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört! 

Begär offert