Golvslipning Stockholm

Vi kan erbjuda riktigt bra pris på golvslipning i Stockholm men vi kompromissar inte med kvalitén bara för att vi har konkurrenskraftiga priser. Du har rätt att förvänta dig ett perfekt resultat när du anlitar oss. Vi arbetar med ansvarsförsäkring och är mycket måna om att du som kund ska bli helt nöjd med vårt arbete.

Vi har erfarenhet av alla typer av golvslipning i Stockholm. Massiva plankgolv och parkettgolv kan slipas flera gånger för att återfå sin vackra charm. Även golv av typen lamellparkett kan slipas ungefär tre gånger under sin livslängd. Vid slipning av äldre trägolv i rum där du vill bevara originaldetaljer krävs golvslipare i Stockholm med expertkunskaper för att inte skada golvet. När du anlitar oss för golvslipning i Stockholm tar vi med oss alla maskiner och övrig utrustning som krävs för ett perfekt resultat. Att slipa golv på ett fackmannamässigt sätt kan vara svårt för den som inte gjort det förut, om du överlåter golvslipningen till oss kan du koppla av och se fram emot ett bra resultat.

Ge ditt trägolv i Stockholm en individuell touch

Det är inte bara själva slipningen som är viktig utan du har mycket att välja mellan när det gäller det yttersta skyddande skiktet. Låt en av våra kunniga golvslipare tipsa om vilken typ av ytbehandling som passar ditt trägolv, om du inte redan har en klar idé om vad du vill uppnå. Trägolv är fantastiska såtillvida att du med bevarad träkänsla kan behandla dem på sätt som ger olika resultat. Du kan till exempel välja olja med pigment om du vill ha ett mörkt trägolv med synlig ådring. I samband med golvslipning i Stockholm kan du även välja att behandla golvet så att det blir ljust och enhetligt. 

Du behöver inte kompromissa mellan att få ett skyddande ytskikt och golv som verkligen har träkänsla när du genomför en golvslipning i Stockholm. Lack rekommenderas om det är bästa möjliga skydd du är ute efter. Ett lite mattare lack eller vaxolja skyddar samtidigt som det ger en starkare träkänsla. Vilken typ av produkt du väljer för efterbehandling av ett trägolv påverkar hur du rengör det och hur ofta du behöver behandla det på nytt.

Pris på golvslipning i Stockholm

När det gäller kostnad för golvslipning i Stockholm så varierar det beroende på vad det är för typ av trägolv du har och vilken efterbehandling du väljer. Hur stort golv det handlar om påverkar naturligtvis också priset. Hör av dig så skickar vi en offert. ROT-avdraget gäller vid golvslipning i Stockholm.