Golvslipning

Golvläggning Bromma

K3 Golv / Golvläggning Stockholm / Golvläggning Bromma

Introduktion

Golvläggare i Bromma

Att lägga golv är något som många gånger kräver mycket kunskap och bred erfarenhet. Det också är ett ganska slitsamt och tidskrävande arbete. För alla som vill ha ett perfekt resultat och hjälp med golvläggning i Bromma kan vi på K3 Golv stå till tjänst.

När du ska lägga golv i Bromma har vi alltid hantverkare som kan utföra ett professionellt och snabbt jobb. Vi möter alltid upp mot dina förväntningar. I och med att det finns så många golvtyper är det alltid en fördel om vi kan komma på ett hembesök för att diskutera ditt projekt. Vi behöver också information från dig som kund gällande personliga önskemål.

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Pris för golvläggning i Bromma?

Så vad är kostnaden att lägga golv i Bromma? Det beror helt på hur stort ditt projekt är och vilket golv du vill ha lagt. Vi ger dig alltid ett pris för hela projektet och inte ett timpris. Det innebär att om du som kund alltid kan vara säker på att det inte kommer någon oväntad ökning av projektkostnaden. För att kunna ge dig en rättvis och korrekt offert föredrar vi att göra ett hembesök innan vi ger dig ett prisförslag. Det ger oss möjlighet att bedöma storleken på projektet.

Våra priser för golvläggning finns här för att du ska kunna bilda dig en uppfattning vad prisnivån är.

ROT-avdrag för golvläggare Bromma

När du anlitar oss som privatperson har du alltid rätt att kunna utnyttja ditt ROT-avdrag vilket är 30 % på arbetskostnaden. Avdraget gör vi direkt på din faktura.

Hur lång tid tar det?

Hur lång tid en golvläggning i Bromma tar är beroende av en rad olika faktorer, precis som med priset. För att kunna bedöma tidsåtgången måste vi veta hur stort och omfattande projektet är. Det handlar om hur många rum som det ska läggas golv i och hur många kvadratmeter det är. Dessutom beror det på vilken typ av golv du väljer.

Besiktning av golv i Bromma

Sist men inte minst gör vi också en besiktning av det nya eller slipade golvet för att fastställa att vi utfört jobbet efter gällande byggnormer. På så sätt kan vi på K3 Golv alltid garantera ett perfekt resultat vid golvläggning i Bromma.

Du är varmt välkommen att kontakt oss för rådgivning och vill du begära offert så ring, mejla eller skicka ett meddelande via hemsidan. Som golvläggare i Bromma är vi alltid lyhörda inför våra kunder och försöker alltid möta alla önskemål så långt det är möjligt.

Läs mer
cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!