Om K3 Gruppen

Vi är ett byggföretag i Stockholm med lång erfarenhet av byggbranschen och vet vad som krävs att få nöjda kunder. Vi har under åren byggt upp ett stort nätverk av kunder och samarbetspartners i hela Storstockholmsregionen. Vi växer för varje år och följer med utvecklingen gällande nya tekniker, verktyg och material samtidigt som vi är fast grundade i den gamla hantverkartraditionen.

K3 Golv är en del av K3 Gruppen och vi arbetar med både målning, tapetsering, golvslipning och golvläggning. Om du är intresserad av att se hur vi arbetar med målning och tapetsering så titta gärna på vår andra hemsida, k3maleri.se

ROT-avdrag och ansvarsförsäkring

För att anlita oss på K3 Golv och få reda som gäller för golvläggning i Stockholm med pris och tidsåtgång klickar du på Kontakta oss här på vår hemsida. Du fyller i dina kontaktuppgifter och vad du önskar få hjälp med. Hos oss får du alltid en kostnadsfri offert för golvläggning och golvslipning i Stockholm. I vissa fall kommer vi att kontakta dig för att göra ett hembesök. Det gör vi för att enklare kunna ge dig det bästa priset och den tidsåtgång ditt projekt tar.

När vi gett dig vår offert tar du själv ställning till om du vill skriva kontrakt eller inte. I kontraktet skriver vi in beräknad tid för projektet samt när vi ska påbörja det. Givetvis kan du själv ge förslag på när det passar dig att vi kommer och börjar arbetar. Inget arbete är för stort eller litet för oss. Vi arbetar i alla delar av Stockholm och även i Uppsala med omnejd.

K3 Golv är ett seriöst och professionellt företag i Stockholm. Vi har som mål att alltid utföra ett felfritt arbete. Vi har goda referenser från tidigare kunder. Dessutom utför vi regelbundna kvalitetskontroller för att kunna känna oss säkra på att vår kvalitet alltid är på topp och av allra högsta standard.

När vi tar oss an din offert, en beskrivning av ditt projekt, så får du ett fast prisförslag för vad ditt projekt skulle kosta.

Alla våra medarbetare är fullt försäkrade och vi drar av ROT-avdraget direkt på fakturan. Supersmidigt!

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information om oss, våra tjänster eller för att få en offert på ett kommande projekt!

K3 Gruppen AB
Norrbackagatan 74
113 34 Stockholm

Tel: 08-777 51 00
E-post: offert@k3gruppen.se

Väletablerat byggföretag med lång erfarenhet och fokus på kvalitet!