Golvslipning

Golvläggning Enskede

K3 Golv / Golvläggning Stockholm / Golvläggning Enskede

Introduktion

Golvläggare i Enskede

Behöver du lägga golv i Enskede men är osäker på om du kan göra det själv? Eftersom golvläggning är någonting som kräver erfarenhet rekommenderar vi att du anlitar ett professionellt företag. Vi på K3 Golv har god kompetens inom golvläggning i Enskede och vi har erfarenhet av att lägga alla golvtyper. Oavsett om du vill ha parkett, klinkers eller linoleumgolv kan vi stå till tjänst.

Med nya golv kan hemmet kännas fräscht och nytt, utan att det för den delen kostar för mycket. Utöver hjälp med golvläggning i Enskede kan vi också utföra besiktning av golv i Enskede. Vi har goda referenser från tidigare kunder som vi gärna visar upp om du önskar det.

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Anlita en bra golvläggare i Enskede

Om du är intresserad av att få en offert på golvläggning i Enskede så har du kommit rätt. När du kontaktar oss så går vi igenom ditt projekt och ger ett pris på golvläggningen.

Vi på K3 Gruppen har jobbat med golvläggning i Enskede i många år. Vi erbjuder ett bra pris i förhållande till det noggrant genomförda arbete som våra kunder alltid kan räkna med. Om du anlitar oss för att lägga golv kan du välja mellan ett stort antal golvtyper. Vi har stor expertis av att lägga massiva trägolv i furu eller ek men du kan också välja till exempel linoleummattor, klinkers eller lamellparkett. Vad som passar beror på vad för typ av slitage golvet utsätts för och dina egna estetiska preferenser. Vi ger gärna tips på vad du kan lägga för golv för ett bra resultat i just ditt hem.

Vill du veta mer om pris för golvläggning i Enskede?

Så vad är det för kostnad att lägga golv i Enskede? Det är också en individuell fråga som påverkas av vilken typ av golv som ska läggas, hur stort utrymmet är samt vilket förarbete som krävs. Det här är ytterligare en anledning till att vi föredrar att komma på ett hembesök, det gör det enklare att ge en offert. Våra priser för golvläggning finns här

 

 

Hur lång tid tar det att lägga golv?

Har du frågor gällande golvläggning och tid i Enskede? Vi får ofta frågor om hur lång tid golvläggningen kommer att ta eftersom det påverkar vardagslivet att ha hantverkare hemma. Dessvärre går det inte att ge en ungefärlig tidsåtgång rent allmänt, men när vi lämnar en offert ger vi dig också en tidsplan. Vi föredrar att göra hembesök för att se vad vi har att arbeta med.

 

Golvläggning i Enskede - så fungerar det

När du funderar på att anlita oss som dina golvläggare i Enskede skickar du ett mejl eller ringer till oss med din offertförfrågan. Vi hör då av oss för att diskutera dina behov och eventuellt boka in ett hembesök. Accepterar du offerten börjar vårt arbete enligt överenskommelse och är slutfört när du som kund är nöjd.

Läs mer
cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!