Golvslipning

Golvläggning Huddinge

K3 Golv / Golvläggning Stockholm / Golvläggning Huddinge

Introduktion

Golvläggare i Huddinge

Vill du lägga nytt golv i din lägenhet eller villa? Vi på K3 Golv erbjuder hjälp med golvläggning i Huddinge. Vi har lång erfarenhet av att lägga alla golvtyper och vi kan även ge dig råd gällande vilket golv som passar i vilka rum. Några typer av golv är till exempel enklare att hålla rena. Utöver att lägga golv utför vi även besiktning av golv i Huddinge.

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Förnya hemmet med högkvalitativa golv

När vi lägger golv använder vi bara material av allra högsta kvalitet. Det ger ett hållbart resultat som du kan njuta av länge. Våra golvläggare i Huddinge har lång erfarenhet vilket gör att de snabbt och säkert slutför golvläggningen i ditt hem. Att byta golv kan ge ditt hem en uppfräschning och är ett prisvärt sätt att renovera hemmet på.

Oavsett om du vill ha klinkers, trägolv, parkett eller plastmatta ordnar vi på K3 Golv det. Ibland kan det också räcka att slipa och olja ditt befintliga golv för att ge hemmet en uppfräschning. Det är någonting vi också kan stå till tjänst med. Det är inte rekommenderat att du som privatperson lägger golv på egen hand eftersom det krävs kompetens för ett bra slutresultat.

Hur lång tid tar det att lägga golvet?

Vill du veta mer om hur lång tid det tar med golvläggning i Huddinge? Tids tar beror på ett flertal faktorer, såsom rummets yta, antal hörn, vilken golvtyp  som ska läggas samt vilket förarbete som krävs. När du får en offert från oss får du även en tidsplan för utförandet av arbetet.

Vad är ett normalt pris för golvläggning i Huddinge? Även priset för golvläggningen är individuellt. Vi föredrar att göra ett hembesök för att se vad vi har att arbeta med innan vi ger dig en offert. På så sätt får du absolut bästa pris på ditt projekt. Vilket golv som ska läggas påverkar också priset eftersom vissa material är dyrare än andra. Om du vill ha en generell syn på ungefär vad det kostar så kan du sevåra priser för golvläggning här .

Så går det till

När du vill anlita oss för golvläggning kan du antingen ringa eller mejla oss för att be om en offert. Vi hör då av oss för att boka in ett hembesök. När vi har träffats och pratat igenom dina behov skriver vi en offert. Det är sedan upp till dig att acceptera den. Väljer du att gå vidare skriver vi ett avtal och påbörjar arbetet enligt överenskommen tidsplan. Vi är inte klara med golvläggningen förrän du godkänner den.

cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!