Golvslipning

Golvläggning Kungsholmen

K3 Golv / Golvläggning Stockholm / Golvläggning Kungsholmen

Introduktion

Golvläggare på Kungsholmen

Letar du efter en professionell golvläggare i Kungsholmen som kan hjälpa dig lägga nytt golv eller slipa ditt befintliga golv? Vi på K3 Golv har lång erfarenhet av att lägga golv i Kungsholmen med omnejd. Vår erfarenhet sträcker sig över flera golvtyper för att du som kund ska kunna välja fritt mellan olika alternativ.

Vi har också kompetens nog att genomföra en besiktning av golv i Kungsholmen. Innan vi lägger ett nytt golv vill vi gärna veta mer om golvet som ligger på platsen nu. Det är nämligen det som avgör hur mycket förarbete som krävs.

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Vilket pris för golvläggning i Kungsholmen?

Undrar du mer om kostnad att lägga golv i Kungsholmen? Det är svårt att ge ett fast pris utan att veta mer om just ditt projekt. Det beror på hur mycket förarbete som krävs, vilket material ditt nya golv ska vara i samt rummets yta och uppbyggnad. Vi arbetar inte med ett timarvode utan du får alltid ett projektpris när du anlitar K3 golv för ditt projekt. Men om du vill ha ett hum om vart det ungefär rör sig kring så kan du sevåra priser för golvläggning här.

Hur lång tid tar det? 

Många som behöver hjälp med golvläggning i Kungsholmen undrar hur lång tid det tar att lägga golv. Vår årslånga erfarenhet och goda kompetens gör det möjligt för oss att snabbt lägga ditt golv utan att det stör din vardag alltför mycket. Hur lång tid det tar beror dock på förarbetets storlek, golvmaterial samt eventuella torkningstider. Vi ger dig alltid en tidsplan innan vi påbörjar vårt arbete.

Golvläggning på Kungsholmen - så fungerar det

För att få en offert från oss på K3 Golv kan du antingen skicka ett mejl eller ringa till oss. I många fall bokar vi då in en tid för hembesök för att kunna bedöma hur stort arbetet är. Det gör det lätt för oss att ge dig en bra offert. Accepterar du offerten skriver vi avtal med tidsplan och du godkänner sedan arbetet innan vi anser oss vara färdiga.

cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!