Golvslipning

Golvläggning Lidingö

K3 Golv / Golvläggning Stockholm / Golvläggning Lidingö

Introduktion

Golvläggare på Lidingö

Om du är intresserad av att få en offert på golvläggning på Lidingö så har du kommit rätt. När du kontaktar oss så går vi igenom ditt projekt och ger ett pris på golvläggningen.

Vi gör gärna en besiktning hemma hos dig om du vill genomföra en golvläggning på Lidingö. Då passar vi på att svara på frågor om kostnad för olika lösningar och vilka möjligheter som finns i just ditt hem. Har du redan en idé så ser vi fram emot att tillmötesgå den men vi kan också agera bollplank på idéstadiet. Att lägga nya golv innebär att du har ett stort antal alternativ när det gäller material, färger, mönster och ytbehandling. När vi utför golvläggning på Lidingö är du garanterad ett bra resultat. Ta första steget mot snygga och funktionella golv och kontakta oss på K3 Gruppen för en offert med fast pris.

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Experter på golv

Fördelen med att anlita oss är att arbetet kommer utföras av proffs. Våra medarbetare ger professionella råd och bedömningar för att vara säkra på att ditt nya golv motsvarar förväntningarna. Att få hjälp med golvläggning i Lidingö ska vara precis så enkelt enligt oss.

Besiktning av golv

Vår största målsättning är att du som kund ska bli 100 % nöjd. Därför kan du alltid utföra en besiktning golv Lidingö. Besiktningen utförs av en oberoende besiktningsman vilket garanterar en korrekt och objektiv bedömning. Självklart kan du alltid prata med och ställa dina frågor till hantverkaren på plats under tiden som arbetet fortgår.

Kostnad att lägga golv i Lidingö?

Beroende på vilket golv du vill ha lagt kommer priset att variera. Med tanke på den stora mängden olika typer av golv försvårar det möjligheten att lämna generella prisuppgifter, vilka kan bli missvisande för dig som kund. Vad blir då ditt tänkbara pris för golvläggning i Lidingö?

Eftersom vi på K3 Golv inte tar ett timarvode så ger vi dig som kund istället ett prisförslag för hela projektet. Detta är för att du som kund alltid ska vara 100% säker på att det inte tillkommer några ytterligare fakturor när ni hade en viss budget att röra er kring. Men om ni vill få en mer generell bild om hur vår prissättning ser ut så kan ni titta på våra priser för golvläggning finns här.

Golvläggning i Lidingö - Så fungerar det

Om du vill anlita oss för en golvläggning i Lidingö kan du kontakta oss på telefonnummer 08-777 51 00 eller mejla offert@k3gruppen.se. När du gett en beskrivning av vad du vill ha gjort kan vi ge dig en kostnadsfri offert att ta ställning till. Läs gärna mer om våra olika golvtyper och lär dig mer om deras fördelar och nackdelar innan du kontaktar oss.

Hur lång tid tar det?

Det är omöjligt för oss att ge en exakt tidsåtgång innan vi fått en klar bild av vad som ska göras. Därför ger vi dig en förväntad tidsplan i samband med din offert.

 

 

cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!