Golvslipning

Golvläggning Liljeholmen

K3 Golv / Golvläggning Stockholm / Golvläggning Liljeholmen

Introduktion

Golvläggare på Liljeholmen

Du som behöver hjälp med golvläggning i Liljeholmen ska inte tveka att kontakta oss på K3 Golv. Vi har stor och bred erfarenhet och kan lägga alla golvtyper. Det gör valet att anlita oss tryggt och säkert för ett perfekt resultat av golvläggning i Liljeholmen.

Våra golvläggare på Liljeholmen har all den kunskap och erfarenhet som du behöver vad gäller arbetet och du bemöts både respektfullt och trevligt. Vi kan också utföra besiktning av golv vid behov.

 

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Golvläggning i Liljeholmen - så fungerar det

När du har bestämt dig för att du vill lägga nytt golv kan du kontakta oss via telefon eller mejl för att få en offert. Vi kommer återkomma till dig och boka in en tid för hembesök. Anledningen till det är att det blir enklare att ge en rättvisande offert och tidsplanering när vi sett vad vi har att arbeta med. Om du godkänner offerten påbörjar vi golvläggningen och slutför den inom tidsplanen.

Pris för golvläggning i Liljeholmen?

Undrar du över kostnad lägga golv i Liljeholmen? Ditt pris för golvläggning i Liljeholmen baseras på hur stor yta som ska läggas och vilken typ av golv du väljer. Efter att vi har fått all information vet vi precis vilket ditt pris blir för att lägga golv i Liljeholmen.

Vi lämnar alltid ett fast pris på alla våra projekt, vilket ger ytterligare en trygghet för dig som kund hos oss. Om du vill ha en snarlik bild om ungefär vart det kan landa så kan du läsa om våra priser för golvläggning här.

Hur lång tid tar det? 

Det är naturligt att du vill veta tidsåtgången för din golvläggning i Liljeholmen och hur länge du kommer att ha hantverkare i ditt hem. Svaret på frågan om tidsåtgång är detsamma som med priset. Hur lång tid det tar att lägga golv i Liljeholmen beror helt enkelt på hur omfattande arbetet är. Efter en besiktning av golv i Liljeholmen kan vi alltid ge uppgift om den tid din golvläggning kommer att ta.

cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!