Golvslipning

Golvläggning Östermalm

K3 Golv / Golvläggning Stockholm / Golvläggning Östermalm

Introduktion

Golvläggare på Östermalm

Vi har lång erfarenhet av att lägga golv på Östermalm såväl i gamla som nya lägenheter. Det kan vara allt från massiva trägolv i kulturmärkta fastigheter till lätta parkettgolv i moderna hus. Så om du behöver hjälp med golvläggning i Östermalm ska du kontakta oss. Vi är golvläggare på Östermalm som ingår i K3-gruppen.

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Kostnad lägga golv på Östermalm?

När det handlar om att lägga golv på Östermalm så är prisvariationen stor beroende på vilket företag du anlitar. Vill du veta vårt pris för golvläggning på Östermalm? Vi arbetar med fast pris inklusive moms per kvadratmeter. Det gör det lättare för dig att beräkna kostnaden. Mer information hittar du på hemsidan. Våra priser för golvläggning finns här: Ditt ROT-avdrag kan du använda när du anlitar oss.

Hur lång tid tar det att lägga golv?

Det går inte att ge en generell tidsåtgång för golvläggning eftersom alla projekt har olika förutsättningar. Dessutom beror det på vad för golvmaterial du väljer. För att få reda på hur lång tid ditt golvläggningsprojekt tar är det bästa att kontakta oss. Då kan vi boka in ett hembesök för att kunna bedöma hur lång tid som behövs.

Golvläggning Östermalm – hur går det till

När du bestämt dig för att lägga om ett golv ringer du oss på telefon: 08-775100 eller mejlar: offert@k3gruppen.se och begär en offert. Vi bestämmer då en tid för ett hembesök så att vi kan diskutera ditt projekt och vilket slags golv du vill lägga. Olika golvtyper du kan välja på hittar du här: https://k3golv.se/golvtyper/. Efter vårt möte lämnar vi en offert med pris och tid specificerat. Om du bestämmer dig för att anlita oss går arbetet igång. Efter slutfört arbete utför vi besiktning av golv på Östermalm som vi lagt, så att du kan vara säker på att resultatet blir bra. Vi har dessutom ansvarsförsäkring och ger två års garanti på utfört arbete.

 

 

Läs mer
cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!