Golvläggning Södermalm

Vårt mål med en golvläggning på Södermalm är att du inte ska behöva lägga golv igen på väldigt länge. Om du lägger ett massivt trägolv kommer det att hålla i decennier, om inte ännu längre. När det gäller golvläggning på Södermalm jobbar vi med många olika tekniker och material. Som ett led i processen diskuterar vi gärna, utifrån vår erfarenhet, vilka golv som passar utifrån den kostnad du budgeterat med, och vad det är för rum du vill lägga golv i.

Kontakta oss om du vill ha ett bra pris på golvläggning på Södermalm. Vi jobbar tidseffektivt med riktigt bra utrustning. För många som anlitar proffs är det stor fördel att arbetet går snabbt. Golvläggning är ett stort projekt som kan ge ett varaktigt och ofta slående resultat. Golvet är enligt oss den viktigaste delen av ett rum eftersom det alltid är synligt och dessutom utsatt för slitage.

Priser för golvläggning 

Om du funderar på att anlita oss på K3-golv så kan det vara bra att ha lite större vetskap om vad det skulle kosta dig att anlita oss att lägga dina golv. Läs mer om hur våra priser för golvläggning ser ut.