Golvslipning

Golvläggning Sollentuna

K3 Golv / Golvläggning Stockholm / Golvläggning Sollentuna

Introduktion

Golvläggare i Sollentuna

Behöver du hjälp med golvläggning i Sollentuna? Det spelar ingen roll om du vill lägga golv i en liten hall eller i samtliga rum i villa, inget projekt är för litet eller stort för oss på K3 Golv. Vår långa erfarenhet ger ett högkvalitativt arbete enligt en effektiv tidsplan. Ett nytt golv kan vara precis det som behövs för att piffa till hemmet utan att det krävs en dyr renovering.

När vi hjälper dig att lägga golv i Sollentuna kan du välja mellan många golvtyper. Vi vill att du som kund ska kunna få exakt det golv du vill ha. Oavsett om du vill ha plastmatta, fiskbensparkett eller linoleumgolv har vi många alternativ att erbjuda dig. Vi ger dig gärna råd om vilket golv och vilken färg som kommer att passa in i just ditt hem, baserat på bland annat ljussättningen. Utöver golvläggning kan vi utföra besiktning av golv i Sollentuna om du har behov av det.

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Pris för golvläggning i Sollentuna?

Våra professionella golvläggare i Sollentuna tar inte betalt per timme utan du får ett fast pris per projekt istället. Vi får ofta frågor som: Hur lång tid tar det att lägga golv och vad är det för kostnader? 

Det är svårt för oss att säga ett rimligt pris för golvläggning på rak arm. Vi måste först få en bild av det som ska göras hemma hos dig. Dock kan du alltid känna dig trygg med våra konkurrenskraftiga priser och höga kompetens. För att du ska få ett rättvist pris vill vi gärna göra ett första hembesök där vi går igenom projektet. Sedan kan vi presentera en offert med totalkostnaden. Det tillkommer aldrig några dolda avgifter för våra projekt.

Det är en påfrestning för vardagslivet att ha hantverkare hemma, men alla våra anställda är kompetenta och serviceinriktade. Både tidsåtgång och kostnad är de vanligaste frågorna, så om du vill få ett  första intryck om vart det är vi rör oss kring så kan du läsa om våra priser för golvläggning finns här . Tack vare vår långa erfarenhet går det relativt snabbt för oss att lägga ett golv.

Så anlitar du K3 Golv för golvläggning i Sollentuna

När du bestämt dig för att lägga nytt golv i Sollentuna kan du kontakta oss på K3 Golv via mejl eller telefon för att få en offert. Väljer du att acceptera offerten skriver vi avtal och påbörjar arbetet. Du måste alltid godkänna slutresultatet innan vi anser oss vara färdiga.

cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!