Golvslipning

Golvläggning Solna

K3 Golv / Golvläggning Stockholm / Golvläggning Solna

Introduktion

Golvläggare i Solna

Behöver du hjälp med golvläggning i Solna? Vi på K3 Golv kan hjälpa dig lägga alla olika golvtyper från klassiska trägolv till linoleummattor och klinkers. Vårt stora utbud av material och vår kunniga personal gör det möjligt för dig att få ditt drömgolv till ett konkurrenskraftigt pris.

K3 Golv har lång erfarenhet och många nöjda kunder i Stockholmsområdet som kan ge referenser. Anlitar du någon av våra golvläggare i Solna kan du vara säker på att alla branschregler följs och att du får ett kvalitetsgolv som passar just dina behov.

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Så här funkar det

Oavsett om du är ute efter läggning, slipning eller besiktning av golv i Solna gör du bäst i att kontakta oss genom vår hemsida. En av våra experter gör därefter ett hembesök för att höra sig för om dina behov och titta på de rum där du vill lägga nytt golv.

Baserat på den information vi samlat in under besöket tar vi sedan fram en offert. Med oss får du veta totalkostnaden redan från start och du kan känna dig trygg med att inga dolda utgifter tillkommer. Bestämmer du dig sedan för att anlita oss utför vi arbetet enligt det sätt som framgår av offerten.

Vi gör alltid en uppföljning för att försäkra oss om att du som kund är nöjd. Vi har en ansvarsförsäkring och allt vårt arbete omfattas av en garanti på två år.

Pris för golvläggning i Solna?

På K3 Golv strävar vi alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att för den saken tumma på kvaliteten. Vi arbetar med fasta priser inklusive moms för att det ska bli transparent mot dig som kund. Självklart drar vi av ROT-avdrag direkt på fakturan om du har rätt till det. Våra priser för golvläggning finns här.

Vanliga frågor

Vilket golv ska jag välja?

Har du ingen färdig idé om vilket golv du vill ha kan någon av våra duktiga golvläggare hjälpa dig att analysera dina behov och komma med förslag som passar både budget och smak.

Kostnad att lägga golv i Solna?

Hur mycket just ditt golv kostar beror på material, arbetssätt och såklart rummets storlek. Vi besöker alltid våra kunder och gör en specifik bedömning innan vi tar fram offert. Därför kan vi garantera att priset på offerten också blir totalkostnaden för ditt golv.

Hur lång tid tar det?

Hur lång tid det tar att lägga ett golv varierar från fall till fall. K3 Golv ger därför inga generella tidsestimat utan väntar tills vi gjort ett hembesök och kan komma med en kvalificerad uppskattning.

cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!