Golvslipning

Golvläggning Täby

K3 Golv / Golvläggning Stockholm / Golvläggning Täby

Introduktion

Golvläggare i Täby

På K3 Golv har vi allt från erfarna och noggranna hantverkare som erbjuder högsta service till bred kunskap om golvläggning av alla golvtyper. Hos oss kan du alltid få hjälp med golvläggning i Täby av ett företag med goda referenser.

Vi har möjligheter att både skicka golvläggare i Täby och utföra besiktning av golv i Täby när det passar dig. När du kontaktar oss gör vi gärna ett hembesök hos dig. Därefter lämnar vi en offert med ett fast pris på hela arbetet. Det innebär att du kan känna dig trygg i att inga extra kostnader tillkommer under arbetets gång.

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Professionella golvläggare i Täby - så fungerar det

Du kontaktar oss först via telefon, mejl eller hemsidan och så bokar vi in ett hembesök. Efter det lämnar vi offerten. När vi kommit överens om priset och den tid arbetet ska ta skickar vi ut våra golvläggare i Täby till ditt hem eller kontor.

Du får alltid hjälp av kunniga hantverkare som sätter ditt privatliv i centrum. Våra golvläggare försöker så långt det är möjligt att minimera störningar i ditt vardagsliv. Vi ser också till att städa efter varje arbetsdag, om det tar längre tid än en dag, för att du ska trivas när vi utför din golvläggning.

Pris för golvläggning i Täby?

Är du nyfiken på kostnad att lägga golv i Täby? När vi sätter vårt pris för golvläggning använder vi oss aldrig av timpris. Vi ger alltid ett fast pris på hela projektet. Att ge ett generellt pris för golvläggning är dock omöjligt före inspektion.

Priset baseras på hur många kvadratmeter golv som ska läggas och vilken typ av golv du har valt. Här är det exempelvis stor skillnad i tid på vanligt laminatgolv i jämförelse med ett parkettgolv i fiskbensmönster.

Tiden det tar att lägga golv i Täby har även att göra med kvaliteten på den yta vi ska lägga ditt nya golv på. Vissa gånger behöver vi även reparera och jämna till den för att uppnå ett fullgott resultat. Om du vill se ungefärliga kostnader för vårt arbete i sin helhet så kan du läsa mer omvåra priser för golvläggning finns här.

Hur lång tid tar det? 

Beroende på storlek och omfattning av golvläggningen tar varje projekt olika lång tid. Precis som priset beror tiden det tar att lägga ditt golv på hur stor yta det handlar om och vilken typ av golv du har valt. Som en tumregel ser vi alltid till att lämna uppgift om tiden det tar för våra hantverkare att slutföra arbetet samtidigt som vi lämnar vår offert.

cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!