Golvslipning

Golvslipning Danderyd

K3 Golv / Golvslipning Stockholm / Golvslipning Danderyd

Introduktion

Golvslipning i Danderyd

Behöver du hjälp med golvslipning i Danderyd? Då kan vi på K3 Golv assistera dig med det. Oavsett om det handlar om gamla, rustika trägolv eller modern parkett kan vi stå till din tjänst. Utöver det kan vi tillhandahålla hjälp med ytbehandling av golv i Danderyd. Du kan läsa mer om våra olika golvbehandlingar

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Fördelar med golvslipning

Att slipa golv i Danderyd istället för att byta ut det är fördelaktigt bland annat kostnadsmässigt. Priset för att slipa och olja ett golv är billigare än att lägga ett helt nytt golv. Dessutom är det ett utmärkt sätt för dig att behålla ett äldre golv som kanske är en del av husets eller lägenhetens historia. Vi kommer gärna på hembesök och inspekterar ditt golv för att se om en slipning är möjlig samt för att kunna ge en rättvisande offert.

Kostnad att slipa golv i Danderyd?

En vanlig fråga till oss är "vilket är ett rimligt pris för govlslipning i Danderyd?". Det är omöjligt att ge ett exakt pris för att slipa ditt golv utan att veta vad det gäller. Kostnaden beror på faktorer såsom golvets skick, vilken typ av golv det handlar om samt hur stort golvet är.

Vi på K3 Golv erbjuder inget timpris till våra kunder, utan vi arbetar enligt projektkostnader. Detta gör vi för att du som kund alltid ska veta hur din slutgiltiga faktura ser ut när du anlitar oss för ditt golvslipningsprojekt . Du kan läsa mer om våra priser för golvslipning finns här.

 

Hur lång tid tar det?

När du funderar på att anlita golvslipare i Danderyd är det inte ovanligt att du har frågor om tidsåtgången. För att golvet ska kunna slipas behöver möbler tas bort och det påverkar vardagslivet helt enkelt. Vi ger dig alltid en tidsplan innan vi sätter igång med arbetet, målet är att vi ska vara klara snabbt. En golvslipning är oftast klar på en dag, men det tillkommer torkningstider efter att golvet oljats eller ytbehandlats.

Från start till slut

Om du funderar på golvslipning kan du kontakta oss på K3 Måleri via mejl eller telefon för att diskutera dina önskemål. Vi bokar gärna in ett hembesök för att kunna förse dig med en rättvisande offert och tidsplan. Du binder dig inte till att anlita oss när du gör en offertförfrågan utan du väljer själv om du accepterar den eller inte.

Väljer du att anlita oss skriver vi ett avtal och vi påbörjar sedan arbetet vid den tidpunkt vi tillsammans planerat. Efter att golvet är färdigslipat och torrt ska du som kund godkänna vårt arbete, och tack vare vår resultatgaranti kan du känna dig trygg när du anlitar oss. Vårt arbete är klart när du som kund är nöjd.

cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!