Golvslipning

Golvslipning Enskede

K3 Golv / Golvslipning Stockholm / Golvslipning Enskede

Introduktion

Golvslipning i Enskede

Letar du efter hjälp med golvslipning i Enskede? Du kan själv slipa golv men givetvis kan det vara skönt att anlita ett företag som erbjuder professionellt utförda golvbehandlingar. Faktorer som hur länge ett golv håller och hur många slipningar det tål är saker som vi har erfarenhet av. Kontakta oss för att slipa golv Enskede. Våra skickliga golvslipare har gedigna kunskaper om olika typer av golv.

  • Nyslipade trägolv är snygga och mår bättre.
  • Att slipa golv är billigare än att lägga nya.
  • Gamla restaurerade golv kan till och med vara snyggare än helt nya
tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Hjälp med ytbehandling av golv i Enskede

När du använder ett trägolv dagligen blir det slitet med tiden. Resultatet blir oftast att lacken blir matt och fula fläckar tränger in under lacken. Att anlita golvslipare i Enskede är är en billig investering för att återuppliva repiga och fläckiga golv. Golvslipning skyddar ditt golv mot vätskor och repor, samt att ett slipat golv dessutom är lättare att hålla rent.

En golvslipning ger ditt hem ett extra lyft. Det skiljer sig emellertid åt prismässigt när det handlar om att slipa golv. Vem du anlitar för att hjälpa dig med golvslipning är en viktig faktor när det kommer till priset. När du får en offert av oss så är vi på K3 golv så transparenta som möjligt, där vi vill att du som beställare av golvslipning ska vara helt säker på vad du får ut av oss som leverantör. Så, vad är det för kostnad att slipa golv i Enskede? En översikt om våra priser för golvslipning finns här.

Professionell golvslipning

Du kan förnya och förändra ditt gamla golv, genom att till exempel ytbehandla det. Ett gammalt lackat trägolv ser fräschare ut efter en ordentlig slipning och oljning. Våra erfarna golvslipare ger dig förslag på vilken typ av behandling som passar för just ditt golv. Det finns dessutom ofta flera olika typer av behandlingar att välja mellan, som exempelvis olja, lut, bets eller lack.

Storleken på ditt rum och vilken typ av behandling som krävs, samt tiden det tar utföra arbetet som i huvudsak bestämmer priset. Har du frågor om pris för govlslipning i Enskede? Eller frågor om hur lång tid det tar? Du kan tryggt vända dig till oss. Vi kan golvslipning, men vi kan tyvärr inte ge dig en exakt tidsram för att utföra ett projekt, utan det är unikt för vardera projekt.

 

Pris/kostnad för golvslipning

Om du funderar på att anlita oss på K3-golv så kan det vara bra att ha lite större vetskap om vad det skulle kosta dig att anlita oss att slipa dina golv. Läs mer om hur våra priser för golvslipning ser ut.

Laminatgolv

Vissa behandlingar är inte lämpliga för en del golv, bland annat tål inte alla golv att slipas. Vi kan därför inte utföra vissa typer av behandlingar. Ett laminerat golv är inte samma sak som ett parkettgolv så följaktligen går det inte att slipa, olja eller lacka om ett laminerat golv. Våra kunniga golvslipare ger dig då tips om hur du bäst sköter om dina golv.

Golv som felbehandlats

De som antingen saknar eller har väldigt lite kunskap om att hantera golv riskerar att behandla golvet felaktigt. Det kan resultera i att golvet tar skada och ser mindre trevligt ut. Om du har ett golv i Enskede som är i behov av att slipas så är du välkommen att kontakta oss. Begär en kostnadsfri offert och få ett prisförslag som passar just dig.

Läs mer
cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!