Golvslipning

Golvslipning Huddinge

K3 Golv / Golvslipning Stockholm / Golvslipning Huddinge

Introduktion

Golvslipning i Huddinge

Slitna och repiga golv kan förstöra hemmets utseende, men visste du att du inte behöver byta golvet för att det ska se nytt och fräscht ut igen? Istället kan du välja en golvslipning i Huddinge. Vi på K3 Golv hjälper dig gärna med jobbet och vi lämnar alltid resultatgaranti på vårt arbete.

Vi har lång erfarenhet av att slipa golv i Huddinge med omnejd. Det här är ett jobb som är väldigt invecklat att göra på egen hand och som kräver speciella maskiner. Det är dock inte alltid en slipning behövs, då kan det istället räcka med att få hjälp med ytbehandling av golv i Huddinge. Hos oss kan du få hjälp med en mängd golvbehandlingar, som du kan läsa om på vår hemsida.

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Pris för golvslipning i Huddinge?

När du anlitar oss på K3 Golv för hjälp med golvslipning i Huddinge får du alltid ett fast pris på projektet. Vi tycker om att vara transparenta med våra priser för att du som kund ska känna dig trygg. Så vad är då vår kostnad för slipa golv i Huddinge? Våra priser för golvslipning finns här.

Hur lång tid tar det?

När du anlitar våra golvslipare i Huddinge får du alltid en bestämd tidsplan. En golvslipning tar vanligtvis bara en dag, sedan tillkommer torkningstider. Våra golvslipare är alltid trevliga och gör sitt bästa för att du ska känna dig bekväm med deras närvaro.

Så anlitar du oss

För att få hjälp med golvslipning kan du antingen mejla eller ringa till oss för att begära en offert. Vi kommer kontakta dig så snart vi kan och boka ett möte. Genom att göra ett hembesök ser vi vad vi har att arbeta med och kan ge en rättvisande prisuppgift och tidsaspekt. När vi är klara med vårt arbete får du som kund inspektera det och godkänna innan vi är nöjda.

cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!