Golvslipning

Golvslipning Järfälla

K3 Golv / Golvslipning Stockholm / Golvslipning Järfälla

Introduktion

Golvslipning i Järfälla

Har ditt trägolv repor eller är det allmänt slitet? Det är inte ett måste att lägga nytt golv, utan du kan med en golvslipning få golvet att se ut som nytt igen. Att slipa golv är inte enkelt och det kräver speciella maskiner som är relativt svårmanövrerade. Därför är det ingenting vi rekommenderar att hemmafixare försöker sig på. Om du behöver hjälp med golvslipning i Järfälla står vi på K3 Golv gärna till din tjänst.

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Vad är ett rimligt pris för govlslipning i Järfälla?

Många undrar vad är en rimlig kostnad för slipa golv i Järfälla? Kostnaden varierar beroende på faktorer såsom rummets yta, vilken typ av golv som ska slipas och hur pass skadat golvet är. Ibland kan lagningar krävas. Vi på K3 golv tar alltid fast pris på våra projekt och det gör vi så att du som kund inte ska vara orolig om att det ska tillkomma någon faktura. Men om du vill läsa mer generellt om våra priser så lan du läsa  våra priser för golvslipning här.

Hur lång tid tar det?

Eftersom en golvslipning innebär ett avbrott i vardagen där möbler måste flyttas är det som kund viktigt att ha koll på hur lång tid det tar. Vi lägger alltid upp en tidsplan för slipningen för att du ska veta exakt när vi börjar och när vi är klara. Vanligtvis slipas ett golv på en dag, men det tillkommer sedan tid för torkning.

Så anlitar du oss på K3 Golv för golvslipning

När du har bestämt dig för att en golvslipning i Järfälla är det du behöver kan du kontakta oss på K3 Golv via telefon, e-post eller formuläret på vår hemsida. Vi kommer sedan kontakta dig för att bestämma en tid för hembesök eller diskutera dina behov på annat sätt. Vi kan också ge dig närmare information om våra olika golvbehandlingar. När vi vet vad vi har att jobba med kommer vi att återkomma till dig med en offert och tidsplan. Du binder inte upp dig på något utan väljer själv om du vill acceptera offerten. Efter slutfört arbete får du som kund godkänna det innan vi är nöjda och avslutar arbetet.

Läs mer

Förnya hemmet genom att slipa ditt golv i Järfälla

Genom att anlita professionella golvslipare i Järfälla kan du få ett fräscht golv i nyskick utan att det kostar en massa. Dessutom sparar du på världens resurser i jämförelse med om du lägger nytt golv. Utöver att slipa golv kan vi också tillhandahålla hjälp med ytbehandling av golv i Järfälla. Vi har som standard att utföra hembesök för att se vilket golv vi har att arbeta med och om det går att slipa eller om ett golvbyte är att rekommendera.

cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!