Golvslipning

Golvslipning Kungsholmen

K3 Golv / Golvslipning Stockholm / Golvslipning Kungsholmen

Introduktion

Golvslipning Kungsholmen

Har du ett slitet trä- eller parkettgolv i villan eller lägenheten? Istället för att tänka på ett golvbyte kan du då fundera över en golvslipning på Kungsholmen. Genom att slipa golvet istället för att lägga nytt sparar du både pengar och på miljöns resurser. Dessutom kan du behålla ett äldre, snyggt golv som kanske passar utmärkt med din inredning.

Vi på K3 Golv hjälper dig gärna att slipa golv på Kungsholmen. Det är inte ett jobb vi rekommenderar att du gör på egen hand med tanke på de svårmanövrerade maskinerna som används. Våra golvslipare på Kungsholmen har lång erfarenhet av att slipa olika golvtyper. Vi erbjuder även andra typer av golvbehandlingar som du kan läsa om på vår hemsida. Det är inte alltid en golvslipning som behövs och då kan du anlita oss för hjälp med ytbehandling av golv på Kungsholmen. Genom att fixa till ditt golv kommer hemmet att kännas fräschare och du kan även välja att lasera det i en annan färg för lite förnyelse.

 

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Pris för golvslipning i Kungsholmen?

Det är vanligt att våra kunder har frågor gällande golvslipning och några av de vanligaste är:

  • Kostnad för slipa golv i Kungsholmen?
  • Hur lång. tid tar det att slipa golv?
  • Kan jag använda ROT-avdrag?

Kostnaden är en viktig faktor för de allra flesta och istället för att ha ett timpris erbjuder vi fasta priser per projekt. På så sätt behöver du inte oroa dig om arbetet drar ut på tiden. Det är en trygghet för dig som kund att veta hur mycket fakturan kommer att vara på. Givetvis ger en golvslipning rätt till ROT-avdrag, om du har rätt till det kan vi dra av det direkt på fakturan. Men om du vill ha ett hum ungefär på vad för kostnader det rör sig kring kan du läsa mer om våra priser för golvslipning här.

Gällande tidsaspekten när du anlitar oss för hjälp med golvslipning på Kungsholmen kan vi inte sätta en fast tid utan att ha sett vad vi har att arbeta med. Därför föredrar vi att göra ett hembesök för att kunna göra upp en korrekt tidsplan.

Golvslipning på Kungsholmen - så fungerar det

För att få en offert av oss på K3 Golv kan du kontakta oss via mejl, telefon eller hemsidan. Vi kommer sedan att återkomma till dig så snart vi kan för att boka in ett hembesök eller diskutera vidare. När vi vet vad vi har att arbeta med ger vi dig vår offert som du sedan får ta ställning till. Väljer du att acceptera offerten skriver vi avtal och påbörjar vårt arbete. Vi tillämpar resultatgaranti så det är du som måste godkänna när arbetet är klart.

cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!