Golvslipning

Golvslipning Lidingö

K3 Golv / Golvslipning Stockholm / Golvslipning Lidingö

Introduktion

Golvslipning på Lidingö

Vare sig du har ett äldre trägolv i original eller moderna lamellparketter kan vi hjälpa dig att slipa golv på Lidingö. Vi är golvslipare på Lidingö som har lång erfarenhet av att behandla olika golvtyper. Det är faktiskt en förhållandevis billig investering att slipa golv som ger en klar förbättring av din boendemiljö. Nyslipade golv höjer livskvaliteten i hemmet. Så välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp med golvslipning på Lidingö. Vi är noggranna och använder oss av modern utrustning. Då vi även har ansvarsförsäkring och ger resultatgaranti kan du vara säker på att du blir nöjd med resultatet.

 

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Kostnad slipa golv i Lidingö?

Det är bra att jämföra priser då det kan variera. Vad är vårt pris för govlslipning i Lidingö? Vi tar betalt per uppdrag. Då behöver du inte oroa dig för timkostnaden och du vet vad slutpriset kommer bli redan när arbetet går igång. Våra priser för golvslipning finns här. Vi drar av ditt ROT-avdrag från summan på fakturan om du meddelar oss hur mycket du kan dra av.

Golvslipning på Lidingö - hur går det till?

Begär en offert genom att ring: 08-7775100 eller mejla: offert@k3gruppen.se. Vi kommer då vilja boka ett hembesök. Det är för att vi bättre ska förstå omfattningen av uppdraget så att vi kan lämna ett rimligt bud. Om du accepterar vår offert sätter vi igång med sliparbetet. Därefter ytbehandlar vi golvet och när det torkat är arbetet klart.

Hur lång tid tar det?

För att få reda på hur lång tid det tar att slipa och efterbehandla ditt golv är det bäst att du tar kontakt med oss. Vi kan nämligen inte svara generellt på hur lång tid det tar. Det beror på att varje golvslipning har specifika förutsättningar. Därför behöver vi se golvet som ska slipas för att kunna uppskatta tiden.

 

Viktigt med ytbehandling

Efter att ditt golv har slipats är det viktigt att ytan behandlas. Detta är för att skydda träet så det håller längre samt står emot smuts och fukt. Dessutom ger ytbehandlingen dig en möjlighet att välja vilken karaktär du vill ha på golvet. Olja, vax och lack är de vanligaste produkterna. Du kan också använda bets eller bearbeta golvet med såpa. Det tidigare tar fram träets karaktär medan det senare ger en ljus skandinavisk känsla. Vi ger dig hjälp med ytbehandling av golv i Lidingö och råd om vad som passar bäst. På vår hemsida kan du se olika golvbehandlingar som vi rekommenderar.

Läs mer
cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!