Golvslipning

Golvslipning Liljeholmen

K3 Golv / Golvslipning Stockholm / Golvslipning Liljeholmen

Introduktion

Golvslipare på Liljeholmen

Om du behöver hjälp med golvslipning på Liljeholmen är du välkommen att kontakta oss. Vi har lång erfarenhet av att slipa golv. Nyslipade golv är ett relativt ekonomiskt sätt att skapa en stor förbättring i ditt hem. Så kontakta oss när du behöver golvslipare på Liljeholmen. Vi är noggranna och använder modern utrustning. Dessutom har vi ansvarsförsäkring och tillämpar resultatgaranti. På så vis vet du att slipningen blir väl utförd.

 

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Pris för golvslipning i Liljeholmen?

Vad är vår kostnad för slipa golv i Liljeholmen? Vi tar betalt för projekt istället för att tillämpa en timtariff. På så vis behöver du inte oroa dig för att priset blir högre om arbetet skulle dra ut på tiden. Du vet vad kostnaden blir redan från början. Våra priser för golvslipning finns här. Har du ROT-avdrag kan du använda det.

Hur lång tid tar det?

Vill du veta hur lång tid det tar att slipa ditt golv är det bäst att du kontaktar du oss. Då kan vi komma hem och titta på ditt golv och se vilka förutsättningar som råder. Det är faktiskt det enda sättet att få reda på hur lång tid det tar att slipa ett golv eftersom varje uppdrag skiljer sig åt.

Hur går det till?

Du ringer oss: 08-7775100 eller mejlar: offert@k3gruppen.se och ber om en offert. Vi bestämmer tid för ett hembesök. På så vis kan vi uppskatta kostnad och tid. Därefter får du en offert. Ifall du accepterar vårt bud sätter vi igång med slipningen.

 

 

Ytbehandling

Efter slipningen får du även vår hjälp med ytbehandling av golv i Liljeholmen. Ytbehandlingen är viktig för att skydda golvet. Beroende på vad du väljer kan du dessutom påverka rummets karaktär. Du kanske vill ha ett ljust och lackat golv eller ett mörkt som är behandlat med bets och olja för att behålla en naturlig träkänsla. Vad du än väljer hjälper vi dig med ytbehandlingen. På vår hemsida hittar du olika golvbehandlingar som vi rekommenderar.

Läs mer
cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!