Golvslipning

Golvslipning Nacka

K3 Golv / Golvslipning Stockholm / Golvslipning Nacka

Introduktion

Golvslipning i Nacka

Om du har slitna och repiga golv är det lätt att tro att du behöver lägga ett nytt golv, men faktum är att en golvslipning kan ge ett golv som ser nytt och fräscht ut. Vi på K3 Golv erbjuder hjälp med golvslipning i Nacka. Vi har erfarenhet av att slipa alla typer av golv och vi kan erbjuda många olika golvbehandlingar.

 

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Så anlitar du oss som golvslipare i Nacka

Om du är intresserad av att slipa ditt golv i Nacka kan du skicka en offertförfrågan till oss via mejl och hemsidan eller ringa oss. Vi föredrar att sedan göra ett hembesök för att se vad det är vi har att arbeta med. Det kommer underlätta för att vi ska kunna ge en rättvis offert och tidsplan. När vi delgett dig offerten avgör du själv om du vill skriva avtal eller inte, en offertförfrågan är aldrig bindande.

Om vi skriver avtal kommer vi påbörja arbetet vid avtalad tid. Vid avslutat arbete är det du som kund som godkänner det innan vi anser oss klara.

Kostnaden är givetvis viktigt

Det är frågor vi inte kan ge ett allmänt svar på utan att ha sett dina golv och vad som behöver göras. En fördel med oss på K3 Golv är att vi använder oss av fasta priser istället för timpriser. Du behöver därmed inte oroa dig om projektet drar ut på tiden. Men om du vill få ett hum om vad för ungefärliga priser det kan komma att bli så är du välkommen att läsa om våra priser för golvslipning här.

 

Hur lång tid tar det?

Många kunder är intresserade av att veta hur lång tid golvslipningen kommer att ta. Det påverkar förstås vardagen eftersom rummet måste tömmas på möbler och du kommer att ha hantverkare i hemmet. När vi skriver offerten tar vi också med den beräknade tidsåtgången, så att du kan se hur lång tid arbetet beräknas ta. Slipningen går relativt snabbt men ytbehandlingen måste torka innan rummet kan användas igen.

 

 

Fräscha upp hemmet genom att fixa golven

Att fixa till golven kan ge hemmet en uppfräschning utan att det kostar alltför mycket. Vi på K3 Golv kan också erbjuda hjälp med ytbehandling av golv i Nacka. Efter en slipning behöver golvet behandlas, vilket vanligtvis sker med olja. Vi kan också vaxa, betsa eller lasera golvet, det är du som bestämmer vilket du vill ha. Givetvis ger vi dig gärna råd om vilken behandling som kan passa dina golv, men det är alltid du som kund som väljer.

Läs mer
cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!