Golvslipning

Golvslipning Södermalm

K3 Golv / Golvslipning Stockholm / Golvslipning Södermalm

Introduktion

Golvläggare på Södermalm

Vi kan erbjuda lågt pris på golvslipning på Södermalm. Särskilt i förhållande till den kvalitet du alltid kan räkna med när du anlitar oss. Att slipa ett fint trägolv, som kanske är över hundra år gammalt, är ett ansvar som vi tar väldigt allvarligt på. Att slipa golv tar bort alla ojämnheter, repor, fläckar och missfärgningar. När det gäller kostnad för golvslipning på Södermalm så beror det i första hand på hur många kvadratmeter du vill slipa. Kontakta oss om du vill begära offert på golvslipning på Södermalm. Samtliga priser är med ROT-avdrag.

Har du ett trägolv som sett sina bästa dagar? Trägolv blir repiga och slitna med åren men det är inte alltid du måste lägga ett nytt golv. Du kan istället välja att slipa golvet för att det ska bli som nytt. Vi på K3 Golv står gärna till din tjänst med golvslipning på Södermalm. Vår erfarenhet är lång och vi har kompetens nog att utföra en mängd olika golvbehandlingar.

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Golvslipning på Södermalm

Har du ett trägolv som sett sina bästa dagar? Trägolv blir repiga och slitna med åren men det är inte alltid du måste lägga ett nytt golv. Du kan istället välja att slipa golvet för att det ska bli som nytt. Vi på K3 Golv står gärna till din tjänst med golvslipning på Södermalm. Vår erfarenhet är lång och vi har kompetens nog att utföra en mängd olika golvbehandlingar.

Hjälp med ytbehandling

Utöver att slipa ett slitet golv kan det också räcka med någon typ av ytbehandling. Det beror helt enkelt på hur golvet ser ut. När du kontaktar oss vill vi gärna boka in ett hembesök och ta en titt på golvet. Det hjälper oss att ge dig bra råd om vad som kan göras med ditt golv samtidigt som det är ett sätt för oss att kunna ge en bra offert och tidsplan.

Pris för golvslipning på Södermalm?

Så vilken kostnad att slipa golv i Södermalm? Många golvläggare tar ett timpris för att slipa och ytbehandla golv, medan vi på K3 Golv istället erbjuder fast pris per projekt. Det är en trygghet för dig som kund att veta vad det kommer kosta att anlita en golvslipare på Södermalm. Våra priser för golvslipning finns här.

Så fungerar det

Det är lätt att anlita oss för att slipa ditt golv. Först och främst kontaktar du oss via telefon eller mejl för att be om en offert. Vi kommer sedan återkomma till dig så snart vi kan för att boka in ett möte, helst ett hembesök hos dig. Då kan vi se golvet eller golven som behöver fixas till och besvara de frågor du kan tänkas ha. Utöver frågor om kostnaden för en golvslipning är en annan vanlig fråga: hur lång tid tar det att slipa golv på Södermalm?

Tidsaspekten är beroende på projekt, vissa arbeten tar längre tid än andra. Det kan bland annat bero på golvets nuvarande skick, vilken typ av golv det handlar om samt hur lång tid ytbehandlingen tar att torka.

En fördel för kunder till oss på K3 Golv är att vi arbetar med resultatgaranti. Du som kund måste bli nöjd med resultatet innan vi anser oss klara med arbetet. När du ber oss om en offert är det inte heller bindande, du får själv avgöra om du vill acceptera prisuppgiften och skriva avtal. Givetvis är vårt arbete berättigat till ROT-avdrag. Om du vill utnyttja avdraget säger du bara till oss så ordnar vi det åt dig.

cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!