Golvslipning

Golvslipning Täby

K3 Golv / Golvslipning Stockholm / Golvslipning Täby

Introduktion

Professionell golvslipning i Täby

Har du ett trä- eller parkettgolv som behöver slipas? Vi på K3 Golv erbjuder golvslipning i Täby åt såväl privatpersoner som företagare. Många gånger är det fördelaktigare att slipa ditt befintliga golv än att lägga ett helt nytt. Det kostar inte bara mindre utan det är också bättre för miljön eftersom du sparar på resurser.

Om du behöver hjälp med golvslipning i Täby står vi gärna till din tjänst. Vi erbjuder också en mängd golvbehandlingar som du kan läsa mer om på vår hemsida.

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Fräscha upp dina golv med K3 Golv

En golvslipning är ingenting vi rekommenderar att du genomför själv, såvida du inte har erfarenhet av att slipa golv. Det är ett arbete som kräver rätt kompetens för att slutresultatet ska bli bra. Vi hjälper dig gärna att slipa golv i Täby och inget arbete är för litet eller stort för oss.

Vi erbjuder också hjälp med ytbehandling av golv i Täby. Ibland behövs inte ens en slipning. När du väljer att behandla ett golv kan du bland annat välja att få det vitlaserat. Med oss som din golvslipare i Täby är du garanterat ett resultat du är nöjd med, eftersom det är du som kund som godkänner arbetet när vi är klara.

Tid och kostnad att slipa golv i Täby?

Vad är ett bra pris för govlslipning i Täby? Det är en fråga vi ofta måste besvara och som egentligen inte har ett enkelt svar. Kostnaden beror på hur stort golvet är, vilken typ av golv det gäller samt vilken ytbehandling du vill ha. Våra priser för golvslipning finns här, så att du kan få en uppfattning om priset.

Hur lång tid tar det medGolvslipning i Täby? - det här är ytterligare en vanlig fråga som ställs till oss på K3 Golv. Hur lång tid en golvslipning ta varierar beroende på projekt. Att slipa ett golv tar oftast inte mer än en dag i beaktande, dock tillkommer torktider för oljan. När vi ger dig vår offert uppger vi också den tänkta tidsplanen för golvslipningen.

Så fungerar det när du anlitar K3 Golv

När du har bestämt dig för att du vill få en golvslipning i Täby utförd kontaktar du oss enkelt via telefon eller mejl. Vi kommer återkomma och boka in en tid för hembesök för att se vad vi har att arbeta med. När vi diskuterar dina behov kan vi sätta ihop en offert för just ditt projekt. Om du godkänner vår offert skriver vi avtal och påbörjar arbetet vid avtalad tid.

Läs mer
cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört! 

Begär offert