Golvslipning

Golvslipning Vällingby

K3 Golv / Golvslipning Stockholm / Golvslipning Vällingby

Introduktion

Golvslipning i Vällingby

Börjar dina golv att bli repiga, fläckiga eller matta? Oavsett vilka problem och skönhetsfläckar dina nuvarande golv lider av kan en golvslipning råda bot på det allra mesta.

Hos oss får du snabb hjälp av våra utbildade hantverkare som har tillgång till all utrustning som krävs för att göra ett bra arbete. De hjälper dig att förvandla dina gamla och slitna golv till nya. Genom att renovera och bevara dina nuvarande golv höjer du din fastighets trivselfaktor samtidigt som du ökar dess värde. Genom att slipa dina golv i Vällingby gör du både miljön en tjänst samtidigt som du sparar pengar.

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Få hjälp med golvslipning i Vällingby

När du kontaktar våra golvslipare i Vällingby får du berätta mer om vad du önskar få hjälp med. Har du exempelvis ett golv med fiskbensparkett som behöver bli slipat och ytbehandlat, eller handlar det om ett gediget furugolv som behöver bli uppfräschat? Du kan också få hjälp med ytbehandling av golv i Vällingby samt slipning av trappor.

När du har kontakt med våra hantverkare får även uppge golvets storlek och vilken ytbehandling som du önskar. Har du frågor eller önskemål om en ytbehandling som inte nämns på hemsidan går det bra att kontakta oss för ytterligare information.

Tillsammans med våra professionella hantverkare gör du upp en plan och går igenom lämpliga åtgärder och ytbehandlingar. Därefter får du en offert och vi skriver ett avtal. Vill du läsa mer om vilka golvbehandlingar som vi erbjuder så kan du klicka här.

Kostnad att slipa golv?

Är du intresserad av vad det kostar att slipa olika typer av golv? Våra priser för golvslipning finns här. Vi på K3 Golv arbetar med projektkostnader istället för ett timarvode. Priset varierar beroende på hur många kvadratmeter som vi ska slipa och behandla, vilken ytbehandling som du väljer och om det finns exempelvis trösklar och trappor som också ska bli behandlande.

Hur lång tid tar en golvslipning att utföra?

Detsamma gäller för frågor som handlar om golvslipning och tid i Vällingby? Eftersom alla fastigheter och golv, samt kunders önskemål, varierar kan också tidsåtgången variera mellan olika projekt. Vår målsättning är att utföra vårt arbete så snabbt som möjligt utan att tumma på kvalitet och slutresultat. Därför behöver du kontakta oss för att vi ska kunna uppskatta hur lång tid det tar att iordningställa just dina golv.

cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört! 

Begär offert