Golvslipning

Golvslipning Vasastan

K3 Golv / Golvslipning Stockholm / Golvslipning Vasastan

Introduktion

Golvslipare på Vasastan

Bor du i Vasastan och funderar på att slipa dina golv? Det är ofta en bra idé. Du kommer bli förvånad över vilket resultat det kan ge. Om du exempelvis har blekta fläckar från platser där mattor eller möbler har varit kommer de försvinna helt efter golvslipningen. Våra golvbehandlingar gör ofta att dina golv ser helt nya ut. Det ger även resultatet att hela hemmet får sig ett lyft.

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Slipa golv i Vasastan

Du kan slipa många typer av golv så att de blir som nya. Hur många gånger golven går att slipa beror på vilken typ av golv du har och även i vilket skick de befinner sig i. Om du exempelvis har massiva trägolv hemma kommer de att klara flertalet slipningar under sin livstid. Har du andra typer av golv ser förutsättningar ut på annat sätt. Det bästa är att du tar hjälp av en erfaren golvslipare i Vasastan för att bedöma vad som blir bäst för just dina golv.

Kostnad att slipa golv i Vasastan?

Vad är det för pris för govlslipning i Vasastan? Om du vill ha hjälp med golvslipning i Vasastan beror kostnaden på några faktorer. Exempelvis vilket typ av golv du har hemma samt om du önskar någon extra behandling medan du ändå genomför golvprojektet. Om du vill läsa mer om våra generella priser som kan ge dig en uppskattning själv så kan du se våra priser för golvslipning här..

Hur lång tid tar det?

När du tar hjälp med ytbehandling av golv i Vasastan behöver du först titta på vilken typ av behandling som du vill ha genomförd. I tillägg till själva slipningen så kommer din golvslipare nämligen att ytbehandla ditt golv efteråt. Du kan välja mellan olika typer av lack, vax, golvsåpa eller olja som alla har olika torktider.

Vilken typ av ytbehandling du väljer kommer ge ditt golv olika typer av karaktär. Det går exempelvis att tillföra pigment till ytbehandlingen för att ge en annan finish i rummet än tidigare. Rådgör med din golvslipare som kan ge dig tips kring vad som kommer se bra ut hos dig. Tiden det tar att genomföra hela golvbehandlingen beror alltså på hur slitet golvet är, typen av behandling som kommer utföras, samt storleken på ytan.

Från offert till slutfört arbete

Om du vill ta hjälp för din golvslipning finns vi ett par klick bort.

  • Klicka på knappen Begär Offert på vår hemsida och välj föredragen kontaktmetod så hör vi av oss inom kort.
  • Titta gärna på våra golvbehandlingar för att få idéer kring vad du kommer vilja ha.
  • Vi undersöker ditt projekt och ger dig en offert du får ta ställning till.
  • Arbetet är slutfört när du godkänner resultatet.
cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!