Oavsett om du behöver hjälp med Golvläggning, Golvslipning eller behandling av ditt golv så finns vi på K3 Golv nära till hands för att hjälpa dig med ditt golv.

Alla golv är speciella och det kan variera vad det blir för kostnad för att arbeta med olika golvtyper och den behandling som krävs för att få ditt golv att bli sitt bästa jag. Om du är intresserad att läsa mer om vad vårt arbete kostar så kan du alltid läsa mer här under våra priser.

Behöver du hjälp med Golvläggning, golvslipning eller behandling av golv?

De golv som vi arbetar med finner du i denna listan nedan:
Bambugolv
Fiskbensparkett
Trägolv

Kontakta oss så bokar vi in ett möte

Om du är intresserad av golvläggning, golvslipning eller behandling av ditt golv ska borde du ta kontakt med oss. Vi gör ett hembesök där vi lyssnar på dina idéer och tittar på rum där vi ska arbeta med golvet. Med mötet som underlag tar vi sedan fram en offert. Vi arbetar med fast pris inklusive moms för att det ska bli tydligt för dig hur mycket vårt arbete kostar. Det tycker vi ärligast. Om du sedan bestämmer dig för att anlita oss utför vi arbetet på ett sätt som framgår av offerten. Vi är måna om att göra uppföljningar för att försäkra oss om att du är helt nöjd med vårt arbete. Vi är ansvarsförsäkrade och lämnar två års garanti på allt utfört arbete. Har du rätt till ROT-avdrag så drar vi av det direkt på fakturan, vilket innebär en stor besparing för dig.