Golvslipning

Golvläggning Järfälla

K3 Golv / Golvläggning Stockholm / Golvläggning Järfälla

Introduktion

Golvläggare i Järfälla

När du behöver hjälp med golvläggning i Järfälla står vi på K3 Golv alltid redo att erbjuda våra tjänster. Du får expertis i form av breda erfarenheter och stora kunskaper. Alla våra golvläggare i Järfälla har den utbildning som behövs för att du ska få en perfekt golvläggning med hög kvalitet.

När du anlitar oss gör vi alltid en initial besiktning av nuvarande golv för att direkt kunna se vad vi måste utföra samt vilka eventuella alternativ som finns. Vi arbetar även med att renovera alla typer av golv och utför också professionella golvbehandlingar.

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Så går en golvläggning i Järfälla till

Först kontaktar du oss via hemsidan, mejl eller telefon så bokar vi in ett hembesök. Efter att vi har utfört besiktning av golv i Järfälla, lämnat offert och du som kund godtagit priset påbörjar vi projektet. En golvläggning i Järfälla kan se ut på olika sätt beroende på hur det står till med det gamla golvet och det underlag som finns.

Vissa gånger måste vi jämna till underlaget innan vi kan lägga ditt nya golv. Allt för att det ska bli ett så bra och perfekt resultat som möjligt. När det underlag vi ska lägga ditt nya golv på håller måttet börjar vår golvläggare i Järfälla lägga ditt valda golv.

När allt är klart utförs en besiktning av det färdiga resultatet. Vid godkänt resultat erhåller du en faktura på det från början uppgjorda priset.

Kostnad att lägga golv i Järfälla?

Undrar du över pris för golvläggning i Järfälla? Vilket pris en golvläggning i Järfälla slutar på är omöjligt att avgöra utan en inspektion av den plats vi ska lägga det nya golvet på. Det beror till stor del på ytan i kvadratmeter, vilket påverkar priset. Sedan är valet av golv också något som kan ge antingen ett högre eller lägre pris. Vi lägger många golvtyper så vad du väljer är upp till smak och stil.

Sist men inte minst finns det även en möjlig kostnad förknippad med eventuellt förarbete. Vi vet allt efter ett besök och besiktning. Efter hembesöket lämnar vi ett fast pris för att lägga golv i Järfälla. På så sätt slipper du osäkerheten med timpris och vet precis vad du betalar för ditt nya golv. Våra priser för golvläggning finns här om du vill läsa mer.

Vad tar golvläggning i tid i Järfälla?

Precis som priset beror den tid det tar för en golvläggare i Järfälla att lägga golv på arbetets storlek och omfattning. Tidsuppskattning lämnas efter vårt hembesök och vid vårt överlämnande av offert. Då får du svar på hur lång tid det kommer att ta att lägga ditt nya golv.

cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!