Golvslipning

Golvläggning Nacka

K3 Golv / Golvläggning Stockholm / Golvläggning Nacka

Introduktion

Golvläggare i Nacka

Vi på K3 Golv kan erbjuda våra tjänster över hela Stockholmsområdet. För dig som behöver hjälp med att lägga golv i Nacka är vi ett bra val. Alla golv med någon form av trämassa är hållbara alternativ som står sig över tiden.

Anlita därför några av våra pålitliga och kunniga golvläggare vare sig det gäller ett massivt trägolv, ett laminatgolv eller ett parkettgolv. Vi kan också lägga ett helt unikt golv efter kundens önskemål. Kontakta oss gärna för en offert så går vi igenom ditt golvprojekt.

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Anlita en bra golvläggare i Nacka

Det som alltid gäller vid golvläggning i Nacka är att du har en fantastiskt möjlighet att bestämma hur ett rum ska se ut och vilka kvalitéer det ska ha. Att lägga golv är tacksamt eftersom skillnaden blir så stor. Du är välkommen att bolla idéer med våra erfarna golvläggare och se vilket pris som gäller för olika alternativ.

 

Pris för golvläggning i Nacka?

  • Våra priser är konkurrenskraftiga, men vi tummar aldrig vare sig på kvalitet i valet av material eller kvalitet på hur saker utförs. Du kan givetvis utnyttja ROT-avdrag som syns på den fasta tariff som uppges.
  • Vad är det då för kostnad att lägga golv i Nacka? Vi tar priser per projekt istället för per timme, så att du som kund kan vara säker på att det inte tillkommer någon ytterligare faktura när arbetet är klart. Men vi har tagit fram en mindre prislista som du kan läsa mer om.

Hur lång tid tar det att lägga golv?

  • När vi har gått igenom projektet tillsammans kommer vi överens om en tidsram när projektet ska vara klart. Tidsåtgång beror på hur omfattande arbetet är och de övriga önskemål som finns.
  • Kontakta oss så hittar vi en lämplig tid och hur vi bäst går till väga med logistik kring golvläggningen.

Här kan du läsa mer om våra olika golvtyper.

 

Hur går det till

Numera är det populärt att lägga såväl fiskbensparkett som andra golv med ett ovanligt mönster. För dig som önskar det kan vi tillsammans komma överens om en skräddarsydd lösning. När du kontaktar oss så går vi efter ett besök på plats igenom projektet tillsammans för att bestämma såväl golvtyp som metod och material. Våra kompetenta golvläggare kommer med förslag efter att ha sett rummet. De har gedigen kunskap och arbetar med den senaste utrustningen för att garantera ett felfritt resultat.

Våra golvläggare i Nacka är experter på de flesta typer av golv som efterfrågas på marknaden och är därför ett tryggt alternativ. Hjälp med golvläggning i Nacka sker alltid efter samråd med kunden. Självklart utför vi, vid större arbeten, en oberoende besiktning efter avslutat uppdrag. När du väljer att anlita oss och våra kunniga hantverkare, kan du räkna med att arbetet håller hög kvalitet.

 

Besiktiga dina trägolv?

  • För dig som behöver experthjälp med att besiktiga gamla golv så kan vi även stå till tjänst med besiktning av golv i Nacka.
  • Vi erbjuder till exempel besiktning av såväl befintliga golv som nylagda golv.
Läs mer
cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!