Golvslipning Stockholm

 

Vi kan erbjuda riktigt bra pris på golvslipning i Stockholm men vi kompromissar inte med kvalitén bara för att vi har konkurrenskraftiga priser. Du har rätt att förvänta dig ett perfekt resultat när du anlitar oss. Vi arbetar med ansvarsförsäkring och är mycket måna om att du som kund ska bli helt nöjd med vårt arbete.

Vi har erfarenhet av alla typer av golvslipning i Stockholm. Massiva plankgolv och parkettgolv kan slipas flera gånger för att återfå sin vackra charm. Även golv av typen lamellparkett kan slipas ungefär tre gånger under sin livslängd. Vid slipning av äldre trägolv i rum där du vill bevara originaldetaljer krävs golvslipare i Stockholm med expertkunskaper för att inte skada golvet. När du anlitar oss för golvslipning i Stockholm tar vi med oss alla maskiner och övrig utrustning som krävs för ett perfekt resultat. Att slipa golv på ett fackmannamässigt sätt kan vara svårt för den som inte gjort det förut, om du överlåter golvslipningen till oss kan du koppla av och se fram emot ett bra resultat.

Såväl nya som gamla trägolv tål ett flertal omslipningar och en golvslipning är en insats som ofta ger ett slående resultat. Golvet är det viktigaste ytskiktet i en bostad. Inte bara för att det så ofta finns i blickfånget utan också för att vi hela tiden är i kontakt med det. Om ett trägolv är slitet upplever vi det med både ögonen och känslan, även om vi kanske inte tänker på det aktivt. Det är därför många bli så positivt överraskade av resultatet av en golvslipning. Missfärgningar på grund av mattor, fläckar, små gropar efter klackar och repor i lack eller golvtiljor trollas bort fullständigt i samband med att du väljer att slipa dina golv.

 

Slipa golv och välj efterbehandling som passar din stil

Att slipa golv handlar inte enbart om att befria träet från alla skavanker det fått under dagligt slitage. Precis som du kan måla eller tapetsera en vägg och ge den det utseende du vill kan du ge ett trägolv en helt ny finish. I och med det förvandlar du hela rummet.

En av våra erfarna golvslipare kan tipsa om vilka möjligheter som finns. Beroende på om du väljer att efterbehandla ett slipat trägolv med lack, vax, golvsåpa eller olja med eller utan pigment kommer du ge golvet helt olika karaktär. Valet av behandling avgör framtida underhåll av ditt trägolv samt hur det kommer att kännas att gå på det. Ett lackat golv blir inte fläckigt av att du spiller något på det men med olja kan du ge det en mer naturlig karaktär. Hårdvaxolja ger både skydd och träkänsla. Hur du än väljer att behandla golvet kommer du att se det i ett nytt ljus när vi är klara med det.

Alla golv är unika

Oavsett om du vill ha hjälp med att slipa ett parkettgolv eller om du vill slipa trägolv av massiv plank så kan du vara säker på att vi gjort det förut. Trä är ett levande material och alla golv är unika men tack vare att vi har arbetat med så många olika typer av golv kan vi genomföra ditt projekt snabbt och effektivt.

Fördelar med att anlita en professionell golvslipare

För att nå perfekt resultat vid golvslipning krävs det bra maskiner och vana vid arbetet. När du anlitar oss för uppgiften tar vi själva med oss den utrustning som behövs för att kunna utföra jobbet tidseffektivt och med stor noggrannhet. Det är en stor trygghet för dig som kund att inte behöva oroa dig för att golvet ska ta skada under arbetet, dessutom är vi ansvarsförsäkrade. Vi har också allt som behövs för att rengöra efter slipningen och hindra att det dammar i hela huset medan vi arbetar.

Ge ditt trägolv en individuell touch

Det är inte bara själva slipningen som är viktig utan du har mycket att välja mellan när det gäller det yttersta skyddande skiktet. Låt en av våra kunniga golvslipare tipsa om vilken typ av ytbehandling som passar ditt trägolv, om du inte redan har en klar idé om vad du vill uppnå. Trägolv är fantastiska såtillvida att du med bevarad träkänsla kan behandla dem på sätt som ger olika resultat. Du kan till exempel välja olja med pigment om du vill ha ett mörkt trägolv med synlig ådring. I samband med golvslipning i Stockholm kan du även välja att behandla golvet så att det blir ljust och enhetligt.
Du behöver inte kompromissa mellan att få ett skyddande ytskikt och golv som verkligen har träkänsla när du genomför en golvslipning i Stockholm. Lack rekommenderas om det är bästa möjliga skydd du är ute efter. Ett lite mattare lack eller vaxolja skyddar samtidigt som det ger en starkare träkänsla. Vilken typ av produkt du väljer för efterbehandling av ett trägolv påverkar hur du rengör det och hur ofta du behöver behandla det på nytt.

Pris på golvslipning i Stockholm

Hör av dig till oss så ger vi en offert på golvslipning. Att utföra ett kvalitativt arbete är en självklarhet för oss men vi är också måna om att vara kostnadseffektiva. Du får ett riktigt bra pris på att slipa och lacka golv om du använder ROT-avdraget. Avdraget görs direkt på fakturan.

Läs mer om våra priser för golvslipning.