Golvslipning

Såväl nya som gamla trägolv tål ett flertal omslipningar och en golvslipning är en insats som ofta ger ett slående resultat. Golvet är det viktigaste ytskiktet i en bostad. Inte bara för att det så ofta finns i blickfånget utan också för att vi hela tiden är i kontakt med det. Om ett trägolv är slitet upplever vi det med både ögonen och känslan, även om vi kanske inte tänker på det aktivt. Det är därför många bli så positivt överraskade av resultatet av en golvslipning. Missfärgningar på grund av mattor, fläckar, små gropar efter klackar och repor i lack eller golvtiljor trollas bort fullständigt i samband med att du väljer att slipa dina golv.

 

Slipa golv och välj efterbehandling som passar din stil

Att slipa golv handlar inte enbart om att befria träet från alla skavanker det fått under dagligt slitage. Precis som du kan måla eller tapetsera en vägg och ge den det utseende du vill kan du ge ett trägolv en helt ny finish. I och med det förvandlar du hela rummet.

En av våra erfarna golvslipare kan tipsa om vilka möjligheter som finns. Beroende på om du väljer att efterbehandla ett slipat trägolv med lack, vax, golvsåpa eller olja med eller utan pigment kommer du ge golvet helt olika karaktär. Valet av behandling avgör framtida underhåll av ditt trägolv samt hur det kommer att kännas att gå på det. Ett lackat golv blir inte fläckigt av att du spiller något på det men med olja kan du ge det en mer naturlig karaktär. Hårdvaxolja ger både skydd och träkänsla. Hur du än väljer att behandla golvet kommer du att se det i ett nytt ljus när vi är klara med det.

Alla golv är unika

Oavsett om du vill ha hjälp med att slipa ett parkettgolv eller om du vill slipa trägolv av massiv plank så kan du vara säker på att vi gjort det förut. Trä är ett levande material och alla golv är unika men tack vare att vi har arbetat med så många olika typer av golv kan vi genomföra ditt projekt snabbt och effektivt.

Fördelar med att anlita en professionell golvslipare

För att nå perfekt resultat vid golvslipning krävs det bra maskiner och vana vid arbetet. När du anlitar oss för uppgiften tar vi själva med oss den utrustning som behövs för att kunna utföra jobbet tidseffektivt och med stor noggrannhet. Det är en stor trygghet för dig som kund att inte behöva oroa dig för att golvet ska ta skada under arbetet, dessutom är vi ansvarsförsäkrade. Vi har också allt som behövs för att rengöra efter slipningen och hindra att det dammar i hela huset medan vi arbetar.

Pris på golvslipning

Hör av dig till oss så ger vi en offert på golvslipning. Att utföra ett kvalitativt arbete är en självklarhet för oss men vi är också måna om att vara kostnadseffektiva. Du får ett riktigt bra pris på att slipa och lacka golv om du använder ROT-avdraget. Avdraget görs direkt på fakturan.