Golvslipning

Golvslipning Bromma

K3 Golv / Golvslipning Stockholm / Golvslipning Bromma

Introduktion

Golvslipare i Bromma

Har du ett golv som har skador, är ojämnt, förlorat sin glans eller som har sett sina bästa dagar? Med hjälp av en golvslipning och ytbehandling förvandlas dina gamla golv och blir som nya igen! Du behöver med andra ord inte köpa ett nytt golv och påbörja en renovering - du kan spara såväl pengar som miljöns resurser genom att ta hand om dina nuvarande golv.

Golvslipning går ut på att slipa bort det översta lagret utav golvet för att sedan ytbehandla det på nytt. Genom att slipa och behandla golvet i en fastighet så förbättras inte enbart utseendet, ofta höjs även värdet på fastigheten med nybehandlade, fräscha golv.

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Hjälp med golvslipning i Bromma

Att slipa ett golv själv kan både vara svårt och ta mycket tid i anspråk. Ett bra resultat kräver dessutom en del utrustning och kunskap. Du kan därför tryggt anlita oss för att bevara och slipa dina golv i Bromma. Vi har en gedigen erfarenhet utav golvslipning och sätter alltid kundens önskemål i första hand. När du anlitar oss kan du därför vara säker på att dina golv blir hållbara och estetiskt tilltalande för många år framöver.

När du tar kontakt med oss går vi igenom vad du har för önskemål och bokar tid för en konsultation. Vi erbjuder dig självklart en offert innan vi skriver avtal. Vi kommer sedan hem till dig och utför arbetet enligt överenskommelse.

Av oss kan du också få hjälp med ytbehandling av golv i Bromma. Är du osäker på vilken ytbehandling som passar ditt golv bäst kan du kontakta oss för tips och råd. Tillsammans skräddarsyr vi en lösning som passar dig!

På vår hemsida kan du läsa mer om vilka typer av golvbehandlingar vi erbjuder.

Pris för golvslipning i Bromma?

Vi får ofta frågan om "vad är kostnad för slipa golv i Bromma?" Hur mycket det kostar att slipa golvet beror på vilka golvslipare i Bromma du anlitar. Det beror också på golvets storlek, vilken golvtyp det handlar om och vilka val du gör. Våra priser för golvslipning finns här.

Önskar du en mer detaljerad och exakt prisuppgift? Du kan då med fördel kontakta oss för en offert.

Hur lång tid tar golvslipning?

Hur lång tid det tar att slipa ett golv beror på flera faktorer såsom golvets skick, material, storlek, vinklar och vilken övrig golvbehandling du har valt. Alla våra kunder och uppdrag är unika. Därför kan vi inte ange en ungefärlig tid som golvslipningen tar här på hemsidan. När du kontaktar oss för en offert kommer du däremot att få reda på hur lång tid som arbetet kommer att ta.

Läs mer
cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!