Golvslipning

Golvslipning Hägersten

K3 Golv / Golvslipning Stockholm / Golvslipning Hägersten

Introduktion

Golvslipare i Hägersten

Är dina gamla golv slitna och repiga? Vill du att de ska se ut som nya igen? Du behöver inte lägga nytt golv för att åstadkomma detta utan en golvslipning kan vara precis det som behövs. Du är varmt välkommen att kontakta oss för dina behov av golvslipning i Hägersten.

tjanst-single-2

Fast pris på ditt projekt

Vi tar alltid fast pris för ditt projekt. Eftersom vi som företag vill skydda dig från eventuella tillägg i fakturan. Du ska alltid ha 100% koll på vad slutnotan för projektet ska bli.

Lång arbetslivserfarenhet

När du anställer oss kan du alltid vänta dig ett fantastiskt resultat, då vi har lång arbetslivserfarenhet med golvläggning och golvslipning.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Förutsatt att ni som beställare har rätt till ROT-avdrag så dras detta av direkt på fakturan.

Vi erbjuder hjälp med golvslipning i Hägersten

Det är inte lätt att slipa golv och det är ingenting vi rekommenderar att du som privatperson gör på egen hand. Maskinerna som används är svårmanövrerade och risken finns att du gör mer skada än nytta när du inte har erfarenheten och kompetensen som krävs. På K3 Golv hittar du professionella golvslipare i Hägersten som garanterar ett bra resultat.

Utöver golvslipning kan vi också bistå dig med hjälp med ytbehandling av golv i Hägersten. Ibland kan en lackering eller liknande vara tillräckligt. Trägolv är väldigt vackra att ha men tyvärr slits de av möbler och annat. Det är dock fördelaktigt eftersom du inte behöver byta golv utan slitaget kan enkelt åtgärdas med en golvslipning.

Pris för golvslipning i Hägersten?

De allra vanligaste frågorna som ställs till oss gäller kostnaden för en golvslipning. Så vilken är en rimlig kostnad för slipa golv i Hägersten?

Priserna kan skilja sig åt rejält mellan olika företag. VI på K3 Golv tar alltid fast pris för våra projekt Våra priser för golvslipning finns här (https://k3golv.se/vara-priser/).

Så anlitar du oss för golvslipning i Hägersten

Du får gärna ta en titt på vår sida med de golvbehandlingar (https://k3golv.se/golvbehandlingar/) vi erbjuder för att enkelt se vilka det finns att välja mellan. Men du kan också kontakta oss direkt via mejl eller telefon för att diskutera dina slipningsbehov. Vi föredrar att göra hembesök innan vi lämnar en offert, eftersom det hjälper oss i planeringen att se vad vi har att arbeta med.

När vi satt ihop en offert får du som kund ta ställning till om du vill anlita oss eller inte, samt att vi avtalar när arbetet ska påbörjas. Du får då också ta del av tidsplanen för projektet. Väljer du att anlita oss för att slipa ditt golv i Hägersten påbörjar vi arbetet utifrån överenskommelse. Vi är klara när du som kund är nöjd.

Tar golvslipning lång tid i Hägersten?

Hur lång tid en golvslipning tar beror på hur stor ytan är och vad för slags träslag det är som ska slipas. Vanligtvis är slipningen klar på en dag, men sedan kan det tillkomma tid för applicering och torkning av lack. Hur lång tid det tar beror på hur många lackningar som behövs. När vi planerar din golvslipning i Hägersten får du alltid en tidsplan och om inget oförutsett inträffar följer vi den.

Läs mer
cite

Göran B

”Bra och snabb service, bra utfört arbetet till ett bra pris”.

cite

Erik Å

”"Mycket bra jobb, snabbt och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!"

cite

Förnamn Efternamn

”Cras maximus aliquet dui et laoreet. Integer non mollis nunc. Aenean sem nulla”.

Golvslipning

Referenser

Ta en titt bland våra referenser av de golvläggnings- och golvslipningsarbeten vi har utfört!