Lägga klickgolv i Stockholm

Att välja ett klickgolv kan vara ett kostnadseffektivt och estetiskt tilltalande val när du ska renovera din fastighet. Klickgolv kommer i många olika material och kan därmed bli anpassade exakt efter dina önskemål vad gäller egenskaper och utseende. Att lägga ett klickgolv kan dock komma med en del utmaningar, särskilt vid dörrar, trösklar, vinklar och liknande. Har du valt ett exklusivare klickgolv önskar du troligen ett felfritt slutresultat.

Behöver du hjälp med att lägga klickgolv i Stockholm är du därför varmt välkommen att kontakta oss. Vi har utbildade hantverkare som hjälper dig att få just det golvet som du önskar. Dessutom har vi all utrustning som behövs, och vi kan erbjuda flera olika tjänster så som att slipa klickgolv i Stockholm.

När du anlitar oss kan du vara trygg med att hela kedjan – från den första kontakten och konsultation till offert, avtalsskrivning och utförande håller högsta kvalitet. Vårt mål är att alltid ha nöjda kunder.

Hjälp med att slipa klickgolv i Stockholm

Har du redan lagt klickgolv i din fastighet som nu börjar att bli slitna, ojämna och fläckiga? Det går faktiskt att både slipa och ytbehandla klickgolv. Det gör att du inte behöver byta ut dina golv och kan därmed spara tid, pengar och miljö.

Om du vill veta om just dina nuvarande klickgolv går att slipa så kan du kontakta oss. Tillsammans kan vi avgöra om det är lämpligt att slipa om dina golv. De främsta kraven för att klickgolvet ska kunna slipas är att golvet är tillverkat utav trä och har en tillräcklig slipyta kvar. Vi kan även bistå med ytbehandling av klickgolv som gör det mer hållbart och slittåligt.

Vad kostar klickgolv?

Hur mycket ett klickgolv kostar beror på flertalet faktorer. Först och främst beror det på vilket material, det vill säga vilket golv, du väljer. Golvytans storlek spelar också roll. Detsamma gäller för golvslipning utav klickgolv.

Fördelar med klickgolv?

Som med det allra mesta finns det såväl fördelar som nackdelar med att välja klickgolv till din fastighet, fördelarna är dock övervägande många. Ett gediget klickgolv har en lång hållbarhet och är lika estetiskt tilltalande som andra golvtyper. Det är också en fördel att det finns många sorter att välja mellan.

Klickgolvet går dessutom snabbare att lägga och leder därmed till en lägre totalkostnad för dig som fastighetsägare. Hur lång tid det tar är dock ingenting som det finns ett generellt svar på utan det beror på vilket förarbete som krävs och hur stor yta golvet ska läggas på. Ett klickgolv kan både bli slipat och ytbehandlat så länge som golvet du valt är tillverkat av trä.

Nackdelar med klickgolv?

En nackdel är förstås att andra trägolv kan slipas fler gånger än ett klickgolv. Samtidigt är de golvtyperna både dyrare och mer tidskrävande att lägga. Ett klickgolv har vanligtvis en slipmån på så lite som 2 mm, vilket innebär att det bara kan slipas två gånger.